Open menu
bel 0229-261490
voor een afspraak

Prijzen kozijnen


Er zijn natuurlijk altijd prijsstunters op de kozijnen markt waarmee wij betreft de prijs niet kunnen concurreren. Zij kunnen echter ook niet met onze kwaliteit concurreren. De prijzen van kozijnen kunnen enorm uiteenlopen. Deze prijs wordt altijd bepaald door de kwaliteit van het kozijn en deze kwaliteit hangt weer af van een aantal factoren welke wij hieronder beschrijven:

Houtsoort

hardhout
Hardhouten kozijnen

De houtsoort van uw kozijn bepaalt in grote mate de levensduur. Hoogland werkt alleen met Mahonie en Merbau, de beste houtsoorten voor kozijnen.  Deze hebben een minimaal gewicht van 650 kg/m2. In combinatie met de beste verbindingen door verlijming zorgt dit voor de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn al onze ramen,deuren en kozijnen uitgevoerd d.m.v. binnen beglazing zodat rotte glaslatten tot het verleden behoren!


Schilderwerk

schilderwerk
Het kozijn wordt zorgvuldig gespoten

Uw houten kozijn dient te worden geverfd om weersinvloeden te kunnen weerstaan. Het is daarom van groot belang dat het schilderwerk op de juiste manier wordt opgezet. Alle kozijnen van Hoogland worden eerst in een hoogwaardige grondlaag gezet, alvorens te worden afgewerkt. Vervolgens worden deze laag voor laag professioneel gespoten voor de beste dekking en hechting. Ons verfsysteem staat onder periodieke externe controle van een grote verfleverancier. Deze voert laagdikte metingen uit en doet hechtingsproeven, wat garandeert dat wij onze kozijnen afleveren in een laagdikte van minimaal 120Mu droog gemeten volgens BRL0817 (concept 2 voorlaksysteem). Metingsrapporten liggen ter inzage bij ons op kantoor.

Hang- en sluitwerk

Al ons hang- en sluitwerk heeft weerstandsklasse 2 (SKG**) en kan tegen een kleine meerprijs ook met 3 sterren worden geleverd.
Contact
Hoogland kozijnen
De Corantijn 39
1689 AN Zwaag
Telefoon (0229) 261490