Open menu
bel 0229-261490
voor een afspraak

Houten schuifpui / vouwwand


Een goed alternatief voor openslaande deuren zijn vouwwanden of een schuifpui. Een schuifpui biedt meer mogelijkheden wanneer de ruimte het niet toelaat om openslaande deuren te plaatsen, zoals bij een balkon.

houten vouwwand
Een vouwwand voor veel daglicht en een weids uitzicht.

Veel daglicht en een weids uitzicht op uw tuin en de omgeving. Met onze vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving. Een transparante overgang van binnen naar buiten en natuurlijk andersom. Verhoog uw wooncomfort met grenzeloze vrijheid. Onze vouwwanden verbinden u met uw omgeving. Een vouwwand is in feite de overtreffende trap van een schuifpui, doordat zij een volledige, ononderbroken opening mogelijk maakt.

Een bezoek aan onze showroom is de enige echte manier om u volledig op de hoogte te brengen van alle unieke uitvoeringen. U bent van harte welkom!

schuifpui
Een schuifpui of schuifdeuren, stijlvol en ideaal.

Er zijn verschillende uitvoeringen van een schuifpui met hefconstructie, bijvoorbeeld met één deur die naar links schuift, met twee deuren die beiden dezelfde kant opschuiven of met twee deuren die uit elkaar schuiven. Onze specialisten kunnen u alle opties van een schuifpui laten zien.
Contact
Hoogland kozijnen
De Corantijn 39
1689 AN Zwaag
Telefoon (0229) 261490