Open menu
bel 0229-261490
voor een afspraak

De nieuwste en modernste houtverwerkings technieken


Uiteraard staan wij in onze ontwikkeling niet stil. Zo hebben wij geïnvesteerd in de aanschaf van de nieuwste en modernste houtverwerkings technieken; van de Conturex bewerkingsmachine zijn er bijvoorbeeld slechts enkele in Nederland. Gebruik makend van deze modernste technieken kan Hoogland kozijnen nu prijstechnisch concurreren met de grote kozijnenfabrikanten, maar wel met een persoonlijke klantgerichte service van het traditionele familiebedrijf.

ontwerpproces kozijnen
Het ontwerpproces van uw kozijnen


Deze nieuwste machine werkt geheel op barcode´s. Aan de hand van de barcode weet de machine welke bewerkingen hij moet uitvoeren zoals het frezen van de sponningen, contramallen van de koppen, boren van de deuvel gaten, in vrezen van de scharnieren, draaikiepbeslag, driepuntsluitingen, hefschuif beslag tot het voorboren van de schroefgaatjes, deurkrukken, etc. De machine kan 24 uur per dag doordraaien.

kozijnen machine
Uw kozijnen worden ontwikkeld met de nieuwste technieken


Door het in gebruik nemen van deze nieuwste technieken kan Hoogland Kozijnen nu leveren voor een zeer concurrerende prijs en is de levertijd tot een minimum te beperken.

zeer snelle levertijden
Door de nieuwste technieken kunnen we zeer snelle levertijden garanderen


Hoogland kozijnen is een full-service concept: wij kunnen de bestelling spuiten in elke gewenste kleur, hout bewerken in elk gewenst detail en afleveren op elke gewenste locatie. Doordat wij een relatief klein bedrijf zijn krijgt u één contactpersoon voor alle details over u bestelling, van offerte tot aflevering. Deze korte lijnen geeft geen ruis en resulteert in goede duidelijke afspraken.

resultaat
Het resultaat


U kunt bij Hoogland kozijnen altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Hopelijk kunnen wij ook ú van dienst zijn en kunt u zelf de service en kwaliteit van Hoogland kozijnen ervaren.
Contact
Hoogland kozijnen
De Corantijn 39
1689 AN Zwaag
Telefoon (0229) 261490